Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
r bodzio (3707 niezalogowanych)
1 Post

(net)
Wiking
Czy ktos bedzie ogladal GP na zuzlu? Dzisiaj Gollob moze byc juz mistrzem swiata...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
krzysztof-darek czemu ty konkretnie nie mozesz zapytac:
np jestem kirowca czy ktos wie o jakiejs pracy w firmie transportowej?
zamiast: dzien dobry prace raz!

sa rozne agencje pracy w roznych miastach, jest nav, finn, nie ma innej mozliwosci, tak mi sie wydaje na znalezienie pracy, sorry... trzeba troche wlasnej inicjatywy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
net napisał:
Czy ktos bedzie ogladal GP na zuzlu? Dzisiaj Gollob moze byc juz mistrzem swiata...
nom net tak co do tematu hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
net napisał:

No ciekawie się zapowiada, od kolegi szwagra którego ciotka pracuje jako sprzątacza szefa firmy co to żarówki do światła wstecznego i "wajchę" od zmiany biegów w motorze Golloba wstawią, dowiedziałem się jaka taktykę ma na dzisiejsze biegi i na.pewno dzięki niej wygra.
mianowicie:
"TROCHĘ PROSTO A POTEM W LEWO!

a ty link z innej beczki, jak ktoś ma chęć i prokurator mu nie straszny

<a href="www.top-ogloszenia.net/Ogloszenia-Towarz...35">Sprzedam dziewictw. </a>

ba nawet możliwy dłuższy układ!!! ile to będzie do 12lat grozi ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Wedlug mnie problem polega nie na znalezieniu komus pracy, bo jak ten ktos ma pasujace wyksztalcenie+ doswiadczenie to mozna prace znalesc.
Problem polega, ze taka osobe trzeba pozniej przez te kilka miesiecy utrzymywac.
Zeby wynajac mieszkanie trzeba zaplacic 3-miesieczny depozyt, czyli nawet te 15 tys. koron od reki (a gdzie jedzenie). Nie wszedzie rowniez znajdziesz zaraz sam pokoj do wynajecia, a ten tez kosztuje. Malo ktoremu pracodawcy chce sie kogos zatrudnic jak wie, ze musi zalatwic tej osobie mieszkanie - no bo i po co, kandydatow na ogol jest dosyc.
No i trzeba tej osobie pomoc w urzedach, moze pojsc razem na rozmowe do przyszlego pracodawcy. A wszystko jest otwarte do tej 15-16, czyli w czasie pracy. Czyli czas leci, a co z wlasna robota. No i wiekszosc ma rodzine, dzieci, wlasne klopoty, itp.
Dlatego tez nie jest to takie glupie szukac przez firmy rekrutacyjne. One na ogol zalatwiaja wszyskie te papiery i lokum.
Nie dziw sie wiec ludziom i nie mysl o innych zaraz zle, ze nie rzucaja sie zalatwiaja prace wszyskim obcym jak popadnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
DAREK SZANIAWSKI
(KRZYS11233)
Wiking
Witam Elise dziękuję za konkretną odpowiedz i dzięki temu wiem teraz więcej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(net)
Wiking
Zuzu napisał:
net napisał:

No ciekawie się zapowiada, od kolegi szwagra którego ciotka pracuje jako sprzątacza szefa firmy co to żarówki do światła wstecznego i "wajchę" od zmiany biegów w motorze Golloba wstawią, dowiedziałem się jaka taktykę ma na dzisiejsze biegi i na.pewno dzięki niej wygra.
mianowicie:
"TROCHĘ PROSTO A POTEM W LEWO!

<a href="www.top-ogloszenia.net/Ogloszenia-Towarz...35">Sprzedam dziewictw. </a>

Mozliwy dluzszy uklad... hmm, chcialbym miec taka odnawialna dziewice...jak bulka odrostka
Milego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fabrizio)
Wiking
Krzys a powiedz mi kto powiedzial ze tutaj jest lepiej niz np w Angli??? Jak moge Tobie pomoc? Pracy nie bede szukal za Ciebie,spraw urzedowych tez nie zalatwie,zamieszkac u mnie tez nie zamieszkasz-to juz wszystko pisali poprzednicy- wiec co moze zrobic dla Ciebie obcy rodak? Powiedziec ze slyszalem ze gdzies tam jest praca? Tak slyszalem ale tez slysze od kolegow co slychac na kursach dla bezrobotnych w Nav. Powiem inaczej nawet synowi zabardzo nie potrafilem pomoc bo jest z calkiem innej branzy niz ja i musial wrocic do kraju po trzech miesiacach!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Zuzu napisał:

ba nawet możliwy dłuższy układ!!! ile to będzie do 12lat grozi ???[/quote]

Był kiedyś cały artykuł na ten temat, chyba w "Przekroju", o ile mnie pamięc nie myli. Panienki sprzedawały swój "skarb" wielokrotnie. Jak sie okazuje, jest sporo chętnych na takowe akcje. Wielu potem myliło takie wymiany handlowe z początkiem bliższych zależności, zapominając o tym, że ich geneza z założenia była tylko transakcją: płacę - wymagam. Ale czy tak naprawdę cały czas nie kupujemy "miłości" ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fabrizio)
Wiking
Luba napisał:
Zuzu napisał:

Był kiedyś cały artykuł na ten temat, chyba w "Przekroju", o ile mnie pamięc nie myli. Panienki sprzedawały swój "skarb" wielokrotnie. Jak sie okazuje, jest sporo chętnych na takowe akcje. Wielu potem myliło takie wymiany handlowe z początkiem bliższych zależności, zapominając o tym, że ich geneza z założenia była tylko transakcją: płacę - wymagam. Ale czy tak naprawdę cały czas nie kupujemy "miłości" ?[/quote]

Najlepsze jest to pod ogloszeniem:

Podobne ogłoszenia
1.Sprzedam Opla Tigra 1995 1.4
2.sprzedam meble debowe z Niemiec
3.Sprzedam działkę na wysypisko odpadów stałych
4.SPRZEDAM WYWROTKĘ DAIMLER - MERCEDESA SILNIK 2400 DIESEL
5.SPRZEDAM MIESZKANIE

Podobienstwo ogloszen uderzajace!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok